paypal

Levering


 

Ordrebehandling

 
Ordre behandlingstid omfatter både produktion og forsendelse. Vi gør os umage for at sende vores belysede spejle så hurtigt, som muligt.
 
Afhængigt af det valgte spejl, dets størrelse og tilbehør kan leveringstiden variere mellem 7 til 15 arbejdsdage. Vi oplyser dig den præcise leveringstid i mail korrespondencen.
 
Afsendelser og levering foretager vi os kun på arbejdsdagene. Alle pakker sendes i special forstærket papkasse, derfor kan vi også garantere at spejlet kommer til dig i perfekte tilstand.
 
Du kan følge din ordre under Min konto fane, så kan du altid være opdateret hvad der sker med din ordre.

 


 

Levering og tilbagesendelse

 
Vi tilbyder gratis levering til enhver ordre, uanset ordreværdi.

   
Skulle du ikke være tilfreds med det leverede produkt, har du altid ret til at annullere ordren. Vi værdsætter vores kunder meget, derfor forlænger vi fristen for annullering til 30 dage. Vi sender en fragtmand til dig, som vil hente det reklamerede produkt fra dig. Den ekstra forlængede frist for annullering begrænser ikke dine rettigheder til at fortryde købet i nogen som helst grad.

 
 

Vores partnere 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for løbende at modtage beskeder om nyheder og specialtilbud.


Den dataansvarlige er FORAM Sp. z o.o. sp. k. med hjemsted i Wolsztyn, ul. Podgórna 16 Karpicko. Læs mere
Data behandles i markedsføringsøjemed. Enhver har ret til at få adgang til dine personlige oplysninger, til rettelse heraf og til at kræve fjernelse heraf. Angivelse af oplysningerne er frivillig, dog er det fornødent for at kunne tilmelde sig Nyhedsbrev-tjenesten.
Download vilkår og betingelser for Nyhedsbrev-tjenesten.