paypal
Vigtig information! Al service, forsendelse og produktion foregår fortsat uændret. Forsendelserne leveres inden for de på butikkens hjemmeside oplyste frister.

Belyst spejl med hylder LED L02

2359,00 DKK
Gratis levering Gratis levering
Leveringstid 10-14 hverdage.
-
+
Pris: 2359,00 DKK
Lisäelementit eivät sovellu keskenään käytettäviksi tai koko on liian pieni - ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Andre produkter

Belyst spejl LED med hylder
 
LED-baggrundsbelysning
Praktisk baggrundsbelysning integreret med et badeværelsesspejl. Fra nu af vil du altid lægge en perfekt makeup. Det naturlige lys vil gøre din daglige skønhedsplejerutine lettere og mere behagelig og give dig energibesparelser!
Hyldefunktion
Funktionel indretning af dit badeværelse er yderst vigtigt. Vores spejl m. en hylde gør, at du kan opbevare dine skønhedsplejeprodukter på et sikkert og ergonomisk sted!
Tilgængelige farver
Hvid
Grå
Sonoma
LCD-panel

Et badeværelsesspejl m. et LCD-panel vil give dig tidsbesparelse og første nyhedsindsprøjtning. Find ud af, hvad klokken er, tjek datoen og rumtemperaturen. Indstil belysningen el. tænd for Bluetooth-højtaleren. Styr dit smarte spejl med et enkelt panel!

Kosmetikspejl
Et kosmetikspejl er et udmærket tilbehør for dem, som altid har travlt. Det vil hjælpe dig med at lægge makeup el. påføre barberskum præcist. Du bliver ikke længere nødt til at lede efter et håndholdt spejl!
Berøringskontakt
Det er nok at røre ved kontakten for hurtigt og intuitivt at tænde el. slukke for LED-baggrundsbelysningen i dit badeværelsesspejl!
Bluetooth-højtaler
Med en Bluetooth-højtaler, som er integreret i LED-spejlet, kan du høre din yndlingsmusik, mens du nyder et afslappende bad el. gør dig klar til at tage på arbejde.
Stikkontakt
Et badeværelsesspejl med stikkontakt er en ergonomisk og praktisk løsning. Spejlet kan udstyres med maks. 2 stikkontakter – du kan med fordel tilslutter en hårtørrer el. en barbermaskine uden at bekymre dig over mangel på stikkontakter på dit badeværelse!
Ur med LED-display
Uret med LED-display viser tid og gør, at du altid har styr på tiden i løbet af dine daglige rutiner!
WI-FI vejrstation
Med Wi-Fi vejrstation kan du tjekke tid, temperatur og vejr på din adresse uden at forlade badeværelset. Fra nu af bliver det nemmere for dig at bestemme hvilket tøj du skal tage på! Styr stationen ved hjælp af en applikation installeret på din smartphone.
Tekniske detaljer
Hyldens brugbare dybde
20 cm
LED-diodernes levetid
Op til 15 000t
Antal LED-dioder og energieffektivitetsklasse
120 / m, A ++
Belysningen er af en dekorativ karakter
Beskyttelsesklasse
IP44
Garanti
Ja, 2 år
Strømforbrug
9,6 W / m
Glastykkelse
4mm
LED farver
Kold hvid 7000 K
Monteringstilbehør
I sættet


Del din mening om dette produkt